додому Суспільство Для тих, хто цінує свій час і комфорт. В Ірпені відкрився коворкінг...

Для тих, хто цінує свій час і комфорт. В Ірпені відкрився коворкінг MY Art Place

90
0
В Ірпені відкрився коворкінг MY Art Place

3 березня в Ірпені відкрився творчий простір MY Art Place. Це сучасний коворкінг, де можна почуватися на 100% комфортно, знаходити однодумців та перебувати в атмосфері ком’юніті. Його засновниця — Юлія Мельник. Розташований MY Art Place біля парку «Центральний» за адресою: вул. Університетська, 2/1, корпус Г (вхід біля магазину АТБ).

Ігристе, капкейки, багато нових знайомств та спілкування — так проходило відкриття коворкінгу. Хоч захід вже й минув, але атмосфера якісного нетворкінгу, ідеальна організація робочого простору та комфортні умови MY Art Place залишилися. Засновниця Юлія Мельник ділиться, що її ціллю було створити таке місце, де постійно хотітиметься творити. Незалежно від того, ким людина працює: робота в комфорті завжди більш ефективна.

Юлія Мельник створила коворкінг MY Art Place, щоб розв’язати проблему, знайому всім мешканцям Ірпеня — затори до Києва. Як каже Юлія, вона занадто цінує свій час, щоб гаяти його в заторах до столиці двічі на день. Тому вирішила організувати комфортний простір для роботи та спілкування в самому Ірпені. І локацію для нього обрала досить вигідну: біля парку «Центральний», поруч із кав’ярнями, ресторанами, магазинами та навіть зупинкою громадського транспорту.

У MY Art Place досконала внутрішня інфраструктура. Тут є й закриті кабінети, й офіси Open Space, й індивідуальні м’які робочі місця, і кімнати для переговорів. Є навіть окрема акустична кімната — для максимальної приватності. Безумовно, тут постійно працює високошвидкісний інтернет, у вільному доступі принтери, сканери. Відвідувачі коворкінгу можуть користуватися кухнею, де завжди є чай, кава та солодкі снеки. Команда MY Art Place подбала, щоб люди, які тут працюють, почувалися як вдома і водночас мали під рукою всі вигоди для роботи.

У коворкінгу також кажуть, що бачать можливості для якісного нетворкінгу. Простір має амбіції стати місцем зустрічі цікавих людей та генерації крутих ідей. Можливо, тут навіть знайдуть одне одного бізнес-партнери, які в стінах MY Art Place створять інноваційний стартап.

Ще однією перевагою MY Art Place є його графік: коворкінг працює 24/7. Щоб отримати перепустку для роботи в нічний час, потрібно лише звернутися до адміністратора.

Дізнатися більше про коворкінг можна на сайті: https://myartplace.com.ua

Або в Instagram: https://www.instagram.com/my._.art._.place

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я